La intenciˇ d'este projecte Ús clarament didÓctica, per˛ Ómpliament didÓctica. 

Vull dir, que pretÚn comprendre a mÚs d'un interlocutor en este diÓleg digital. Per aix˛, esta pÓgina pot interessar a:

Professorat

interessat a aplicar una metodologia activa i innovadora en l'ensenyanša de l'Ŕtica. Una metodologia que vol integrar la transversalitat general dels nostres centres a travÚs de l'Órea d'Ŕtica, que passa aixÝ a convertir-se d'una assignatura d'Ŕtica prÓctica a una d'Ŕtica aplicada.

Per a ells posem a la seua disposiciˇ la programaciˇ completa de l'Órea d'Ŕtica (en ValenciÓ); uns materials de reflexiˇ especÝfics per al professorat (escrits en valenciÓ per˛ amb textos en castellÓ i valenciÓ)que sˇn el substrat te˛ric de la programaciˇ; els materials d'aula (en castellÓ i valenciÓ) per a l'alumnat i la web Ŕtica (en castellÓ) per a la seua utilitzaciˇ en les classes.

Alumnat

de totes les edats interessats en l'Ŕtica i la moral, ja siga des d'un interÚs purament escolar (aprendre o aprovar uns continguts concrets), ja siga des d'un interÚs mÚs vast d'acostament als problemes morals del nostre temps i a les respostes intemporals de l'Ŕtica.

 

Per a este perfil d'alumnat posem a la seua disposiciˇ eels materials d'aula (en castellÓ i valenciÓ) amb els que poden treballar l'Ŕtica de 4t. curs seguint les indicacions del seu professor, i la web Ŕtica (en castellÓ) que pot servir de repÓs i aprenentatge dels continguts de l'Órea d'Ŕtica.

 

 

P˙blic en general

que pot trobar respostes a algunes de les seues curiositats morals quotidianes, i fins i tot propostes per a abordar els problemes del nostre temps.

 

Per a ells, la web Ŕtica (en castellÓ) pot ser un bon punt de partida per a calibrar el seu interÚs Ŕtic, que pot veure's ampliat amb uns materials de reflexiˇ (escrits en valenciÓ per˛ amb textos en castellÓ i valenciÓ) que, encara que dirigits al professorat, poden ser un bon material de reflexiˇ per a ments despertes i Óvides d'ampliar la base te˛rica dels seus plantejaments Ŕtics.

 

 

 

 

A tots vosaltres vos invite a este passeig de la moral a l'Ŕtica, per˛ no ho oblidem, per a tornar a la moral.

Inici|╚tica (valenciÓ)|╔tica (castellano)|1r Batxillerat|2n Batxillerat|

Educaciˇ sexual|Webquest|Foros|Blog