EDUCASEX

La revista virtual en la que els alumnes aprenen i ensenyen educació sexual

IES Escultor Francesc Badia de Foios

Optativa de Papers socials 4t ESO Curs 2005/06

CONSULTORI L'ENTREVISTA OPINIONS ENLLAÇOS INFORMACIÓ BLOG

ENLLAÇOS

Si voleu continuar investigant sobre el tema podeu seguir els enllaços que els alumnes de l'optativa de Papers Socials han triat per a vosaltres. 

És una bona manera de no perdre's en el Google i estalviar temps, a més d'alguna sorpresa, agradable o desagradable tant se val, que sempre es troba quan la paraula sexualitat apareix a internet.

Centre Jove d’Anticoncepció i Sexualitat.

Del que tracta aquesta pàgina és de que si tens un embaraç no desitjat  o que no has pres precaucions, t'explica les conseqüencies i els riscs. T'ensenya la píndola del dia després i si no has agafat precaucions a banda de quedar-te embarazada,  t'avisa del risc d'agafar la sida i altres malalties de transmissió sexual.

Es dona informació sobre el Centre Jove , sobre el  creixement de la sexualitat i mètodes anticonceptius, l’embaràs, la sida i altres malalties sexuals.

És recomanable perquè dona informació de tot  el referent a la sexualitat ja que ho explica molt bé i d’una manera comprensible per a que tots ho puguen entendre. I Així tots els dubtes es poden resoldre millor i llegint aquesta pagina els pares es poden  estalviar respostes que per a ells poden ser vergonyoses de dir-les als seus fills.

Amparo,  Inma, Marc, Idoia i Mireia 

 

Educació Sexual i afectiva. www.xtec.es/~imarias/sexaf2.htm

  Parla de la educació sexual, la definició de sexualitat, l'educació sexual a la història, malalties, la cultura del plaer,  el feminisme…

És una bona pàgina per a poder aprendre d’alguna manera el que és la sexualitat, les relacions sexuals, la forma en què afecta la sexualitat en la nostra adolescència i en el moment de la pubertat…

Ho explica tot de forma detallada tot el que és l'educació sexual i la sexualitat, i es pot entendre molt bé. És molt recomanable.

Andrea

ABC sexologia: http://www.abcsexologia.com/index.html

 Els seus temes són Sexe, Sexologia i Sexualitat

És un Portal de Sexologia amb articles de sexe i sexualitat, postures sexuals i masturbació.

 Els aspectes més interessants són que tens comentaris de la gent que visita la pàgina i hi ha molta informació i fins i tot un foro per ficar comentaris,  

 Leli i Mariola

 

 Sexualitat per a joves http://mural.uv.es/sanvimi/Web/

En esta pàgina podem trobar tot tipus de respostes a tots els dubtes. Si la visites podràs trobar tot tipus d’informació per estar més segur. La societat accepta els tipus de relacions. És recomanable que visiteu aquesta pàgina perquè hi ha diferents comentaris: pubertat femenina, pubertat masculina, anticonceptius, malalties venèries i altres dubtes freqüents.    

 

No et lies www.joves.net/sexe   

Inici|Consultori|L'entrevista|Opinions|Enllaços|

Informació|Blog|Qui som?